Concentrix Client Service Representative reviews

3.4

Be the first to recommend this company

(10 total reviews)
avatar

Chris Caldwell

Not enough data to show CEO approval

Reviews by job title

10 reviews
2.0
Apr 3, 2025
Recommend
CEO approval
Business Outlook

Pros

-Work from Home Arrangement. -Supportive Team Leaders

Cons

-Misleading job role. Constantly under pressure taking a constant flow of calls. After a call, someone is going to come after you after 8 minutes. There is inadequate training on the main CRM platform. -There is a 33 step procedure which takes 2 hrs to complete for a newbie. If you take this call just as you're about to finish, you will probably have to stay back.

5.0
Jan 6, 2024

Good

Recommend
CEO approval
Business Outlook

Pros

Asociación, agradable, descuentos en ciertas tiendas, posición híbrido

Cons

El entrenamiento empezó a la siguiente hora de que me tuve que presentar al sitio, por lo que tuve que escuchar en el bus. No estuvo bien planeado en mi opinión

avatar
Concentrix Response
2y
Agradecemos por compartilhar sua avaliação conosco! Ficamos extremamente felizes em saber que você está satisfeito por ser parte da nossa equipe! Estamos sempre em busca de aprimoramento contínuo em nossos processos, e sua opinião é fundamental para isso. Valorizamos muito o seu feedback! #OneTeam #OneCompany #GameChangers #FuturoDoCX
Viewing 1 - 3 of 10 Reviews

Glassdoor has 57,488 Concentrix reviews submitted anonymously by Concentrix employees. Read employee reviews and ratings on Glassdoor to decide if Concentrix is right for you.