TP Operations Manager reviews

(196 total reviews)

Jorge Amar

100% approve of CEO

93% positive business outlook

Manager Operations employees have rated TP with 4.7 out of 5 stars, based on 196 company reviews on Glassdoor. This indicates that most Manager Operations professionals have an excellent working experience there. TP is rated 27% above average by Manager Operations professionals compared to other employers within the Management & Beratung industry (3.7 stars).

Reviews by job title

196 reviews
5.0
Feb 9, 2026

Real leadership exposure

Recommend
CEO approval
Business Outlook

Pros

Large teams to manage, data-driven decisions, strong corporate structure, career visibility.

Cons

High responsibility role; strong time management really matters.

4.0
Jan 14, 2026
Recommend
CEO approval
Business Outlook

Pros

1. Nos escuchan 2. Se preocupa por sus empleados 3. Tiene muy buenos beneficios 4. Me ayuda a desarrollar personal y profesionalmente 5. Brinda la oportunidad de crecimiento

Cons

1. Se trabajan los festivos 2. En mi servicio no han brindado la opcion de trabajo en casa para todos 3. Considero que el sueldo debe ser mayor en comparación con lo que hago 4. La ubicación de la empresa es un poco distanciado de la mayoria de personas 5. Llevamos muchos años ganando el mismo % de comisión

avatar
TP Response
2mo
👋🏻 Hola, gracias por tu comentario, lo tendremos en cuenta. ✍🏻 Mejoramos cada día para seguir siendo una de las 5 mejores empresas para trabajar en el Latinoamérica por Great Place To Work. 😎🔝 ¡Saludos! #MadeForMore
Viewing 16 - 18 of 196 Reviews

Glassdoor has 99,960 TP reviews submitted anonymously by TP employees. Read employee reviews and ratings on Glassdoor to decide if TP is right for you.